کد خبر : 1120 تاریخ : ۱۴۰۱ جمعه ۳۱ تير - 18:15
«نجواخبر» گزارش می‌دهد؛ مشکلاتی بدتر از اُمیکرون در راه است/ آخرین وضعیت کرونا +آمار و نمودار پزشکی در انگلستان هشدار داد که مشکلاتی بدتر از آنچه با امیکرون داشتیم ایجاد خواهد شد؛ سویه جدید تابستان امسال یا پاییز ظهور خواهد کرد.

به گزارش نجوا خبر، بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه‌روز گذشته شمار مبتلایان شناسایی شده کرونا و همچنین تعداد فوتی‏‏‌های ناشی از این بیماری در کشور افزایش داشته؛ ارقام رسمی نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته مرگ‌های کرونایی حدود ۷۰درصد رشد داشته است.

همچنین احمد وحیدی، وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز روز گذشته از افزایش حدود ۶ درصدی بستری‌های کرونایی در کشور خبر داد.

امیکرون XE چیست؟

امیکرون XE سویه‌ی جدیدی از ویروس کروناست که مثل فرانکنشتاین از ترکیب دو سویه‌ی دیگر خلق شده و با قدرت سرایت بسیار بالا در حال تبدیل شدن به سویه‌ی غالب در جهان است.

سویه جدید کرونا بدتر از امیکرون است؟

یک پزشک ارشد در انگلستان هشدار داد که سویه جدید کرونا مشکلاتی بدتر از آنچه با امیکرون داشتیم، ایجاد خواهد کرد.

بنابر پیش بینی ها، سویه جدید تابستان امسال یا پاییز ظهور خواهد کرد.

شاخص ترین علایم ابتلا به سویه جدید چیست؟

چارو دات آرورا، متخصص بیماری‌های عفونی می‌گوید: «تاکنون علائم گزارش‌شده با این نوع، همانند علائم امیکرون خستگی، بی‌حالی، تب، سردرد، بدن درد، تپش قلب و مشکلات قلبی است».

وی ادامه می‌دهد: اگرچه این نوع از ژانویه ۲۰۲۲ در انگلیس کشف شده، اما موارد کم ابتلا به آن دلگرم کننده است. این بدان معناست که نگرانی کم است و از این رو، افرادی که با نوع امیکرون آلوده شده‌اند هنوز آنتی بادی‌های در گردش کافی را به عنوان محافظ خود دارند؛ اما به طورکلی شدت علائم کووید-۱۹ از فردی به فرد دیگر بسته به وضعیت واکسیناسیون و مصونیت به دست آمده از عفونت‌های قبلی متفاوت است. تغییر علائم برای برخی افراد جدی نیست و برای برخی دیگر ممکن است نسبتاً شدید باشد. علائمی وجود دارد که افراد باید مراقب آنها باشند، مانند تب، گلودرد، خارش گلو، سرفه و سرماخوردگی، تحریکات و تغییر رنگ پوست، ناراحتی های گوارشی، ناراحتی های تنفسی و غیره. بیماری شدید می‌تواند باعث مشکلات شدید قلبی، تپش قلب و آسیب عصبی شود.

تزریق دز سوم واکسن فایده‌ای دارد؟

با گذشت چندین ماه از تزریق واکسن کرونا در اولین گروه‌ از افراد، در بسیاری از کشورهای جهان پرسش‌های زیادی درباره نیاز به تزریق دز سوم واکسن مطرح شده است. تحقیقات در بعضی کشورها درباره اثربخشی واکسن‌ها و میزان ایمنی در بدن دریافت‌کنندگان واکسن بعد از گذشت چند ماه از واکسیناسیون قبلی، نشان می‌دهد که تزریق دوز سوم واکسن کرونا به خصوص در جمعیت‌های خاص مانند سالمندان و افراد با ضعف و سرکوب سیستم ایمنی برای حفظ ایمنی جامعه موردنیاز است.

و در انتها کشورها به این تصمیم رسیده‌اند که با گذشت تقریباً 6 ماه پس از واکسیناسیون قبلی تزریق دوز سوم واکسن کرونا را در گروه‌های دارای اولویت اجرا کنند.

پریسا بختیاری